Štenci

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ucitavanje u toku...

Usvajanje pasa razdv

Osnov svake brige i zbirnjavanja napuštenih i izgubljenih životinja posebno kućnih ljubimaca nalazi se u želji da zbrinuti psi budu udomljeni-usvojeni i da se javnost stalno obavještava o ponudi koju skloništa za životinje imaju.

Pored direktnih kontakata zainteresovanih građana za usvajanje pasa, jedna od aktivnosti koje će D.O.O „Čistoća“ Herceg Novi neprekidno raditi jeste i objavljivanje podataka putem elektronskih i pisanih medija, a posebno putem interneta kako bi i na ovaj nacin građani mogli doći do valjanih informacija.

Dakle, ne morate dolaziti u sklonište na Dizdarici nego je potrebno da naše ponude za udomljavanje pasa mlađih i starijih godišta pogledate na našem sajtu ili Fejsbuk stranici Čistoća doo Herceg Novi .

Sve informacije o načinu udomljavanja pasa možete dobiti na sledeće brojeve:

  • Call centar 19555
  • Mobilni telefon: 067/241-834

bull Ako dolazite lično u sklonište:

  • Isto možete uraditi od ponedeljka do subote od 09:00-13:00 časova. Dakle, ako dođete u vrijeme posjeta u gore navedenim terminima naš radnik u skloništu omogućiće Vam uvid u ponudu pasa za usvajanje-udomljavanje.
  • Ako ste zainteresovani na licu mjesta dobićete upitnik koji ste dužni popuniti.
  • Na Vaš upitnik dobićete odgovor najkasnije 48 časova po popunjavanju, ako je isti pozitivan, morate doći u sklonište, potpisati ugovor sa skloništem o usvajanju-udomljavanju i preuzeti psa.
  • Naše obaveze pri udomljavanju psa su sledeće: čipovanje, pasoš, vakcina protiv bjesnila ukoliko je pas u dobi i kojoj se ista daje, kao i sterilizacija odnosno kastracija.
  • U svemu ostalom dužni ste se pridržavati Zakona o zaštiti dobrobiti životinja.

bull Važna napomena:

Molimo Vas da prilikom zahtjeva za udomljavanje-usvajanje ne nudite novčana sredstva jer je ovaj postupak potpuno besplatan. Jedina Vaša mogućnost zahvalnosti moguća je kroz donaciju hrane za pse u količini po vašoj ocjeni.

Precice

Usvajanje Usvajanje:

Usvajanje Donacije

Usvajanje Volonterizam

  vrh stranice↑
Developed by InfotecH.Novi Copyright © D.O.O. Čistoća Herceg Novi
/* */