Štenci

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ucitavanje u toku...

Volonteri razdv

Kako postati volonter razdv

Brojni su primjeri ljudske brige o životinjama sa kojima dijelimo životni prostor.Uslijed toga postoji veliki broj ljudi zainteresovanih da pomognu životinji u nevolji. U najvećem broju slučajeva nevolje u životu životinje prouzrokuje upravo čovjek, koji se ne obazire na činjenicu da svaka životinja ima potrebu da voli i da budu voljena, da daje i prima.

Osnivanjem skloništa za napuštene i izgubljene pse na Dizdarici u Opštini Herceg Novi postižu se ne samo zakonski uslovi za brigu o psima, nego nas rješavanje ovog problema upućuje na sve ljude dobre volje, ljubitelje životinja da zajednički ostvarimo najkvalitetniji mogući odnos prema dugogodišnjem problemu naše sredine.

Ovim putem obraćamo se svima, našim građanima i našim gostima, našim prijateljima i poznanicima da svojim volonterskim radom u našem skloništu ostvarimo takvu aktivnost koja će pomoći svim našim zapuštenim i izgubljenim psima, kojih moramo priznati uslijed naše nebrige imamo mnogo na našim ulicama.

Želite da postanete volonter? razdv

Sve informacije o tome kako postati volonter skloništa za napuštene pse na Dizdarici možete dobiti pozivom na broj 19955 ili 067/241-834

Naša obaveza je da Vas informišemo i uputimo na uslove za rad volontera u skloništu.

Vas molimo da poštujete naša pitanja i potrebu da se međusobno informišemo kako bi ostvarili zajednički cilj da pomognemo napuštenim životinjama kroz timski i korektan rad.

 

...Ako imate slobodnog vremena, izraženu ljubav prema životinjama, želju da nam pomognete , pridružite nam se i postanite i Vi volonter u skloništu za napuštene i izgubljene pse na Dizdarici, Opština Herceg Novi. Svako ko je jednom imao psa, stupio u blisku vezu sa njim, nakon dodira sa tijelom u kojem kuca toplo srce spremno na vječno i bezgranično davanje, ostaje u njemu ljubavlju „zarobljen“...

Precice

Usvajanje Usvajanje:

Usvajanje Donacije

Usvajanje Volonterizam

  vrh stranice↑
Developed by InfotecH.Novi Copyright © D.O.O. Čistoća Herceg Novi
/* */